Installateurs

MKB Energy CheckUp wil energie besparen gemakkelijk maken voor ondernemers. Maar een on-line scan kan een vakman maar tot op zekere hoogte vervangen. We adviseren je dan ook altijd om een erkend vakman in te schakelen bij het uitvoeren van de maatregelen uit de scan. Daarom kun je direct vanuit de scan op zoek naar een (lokale) installateur voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of voor aanvullend advies.

Klik hier voor het installateursoverzicht

Waarom interessant voor installateurs?

Voor installateurs en bouwkundige bedrijven is de MKB Energy CheckUp interessant omdat het een onafhankelijke ingang vormt naar nieuwe klanten. Klanten die geïnteresseerd zijn in energiebesparing en gericht vragen naar oplossingen.

MKB Energy CheckUp biedt een platform aan toeleverende bedrijven waar ze zich kunnen presenteren als deskundige partners op het gebied van duurzaamheid. De kwaliteitseisen die MKB Energy CheckUp stelt, bieden klanten de garantie dat ze veilig deze bedrijven kunnen inschakelen.

Via de MKB Energy CheckUp ontvang je als installateur gekwalificeerde leads met een hoog slagingspercentage. Je stopt minder tijd in marketing en meer tijd in het zoeken naar goede oplossingen voor de klant.

Voorwaarden voor opname in de database

Elke installateur of bouwkundig bedrijf die in de database van MKB Energy CheckUp wordt opgenomen moet verplicht een workshop volgen. Daar worden de doelen en verwachtingen van het project uitgelegd. Regelmatig organiseren we dergelijke workshops. Ben jij installateur en wil je deelnemen aan een workshops, dan kun je contact met ons opnemen.

Installateurs die in aanmerking willen komen moeten lid zijn van brancheorganisatie als Uneto-VNI of Bouwend Nederland. Graag horen we of ook of de installateur in het bezit is van een kwaliteitscertificaat, zoals BRL600.

Onafhankelijk

De MKB Energy CheckUp is een onafhankelijke scan. De energiescan wordt in het kader van het Nationaal Energieakkoord uitgebracht door belangenorganisaties als VNO-NCW en MKB-Nederland, samen met CCS Energie-advies. De tool is ontwikkeld met Europese subsidie.

Op dit moment weren we samen met gemeenten en provincies in verschillende regionale projecten. MKB Energy CheckUp heeft geen direct belang bij de uitvoering van de maatregelen of de keuze van de toeleverancier. Zo hoeven we ook aan toeleverende bedrijven geen kosten in rekening te brengen voor opname in de database of de deelname aan de workshops.

Contact

Voor meer informatie kunt u met behulp van onderstaand formulier contact met ons opnemen of telefoonnummer 085 – 4872 125.

Meldt je aan als installateur