Informatieplicht voorziening

Voor bedrijven die moeten voldoen aan de informatieplicht kan onze MKB adviseur het gehele proces van A tot Z verzorgen. Hiervoor heeft u geen E-herkenning nodig!
  • Rapportage op maat: resultaten en bespaartips met focus op de informatieplicht
  • Informatieplicht formulier in ELoket voor je ingevuld, op basis van een machtiging
  • Speciaal aanbod Overijssel: 425 euro excl. btw, dankzij Overijssel Bespaart!
Vraag nu aan, betaal later!
standaard prijs, exclusief BTW:

649 euro

Vraag de informatieplicht
voorziening nu aan

Wie moeten voldoen aan de informatieplicht?

Bedrijven met energieverbruik groter dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas hebben de informatieplicht. Type C bedrijven met een milieuvergunning zijn uitgezonderd van deze verplichting. Twijfel je aan je verplichting? Vul dan de wetchecker energiebesparing in, die door de overheid beschikbaar is gesteld.

Wie kunnen wij helpen?

Deze dienst kan worden uitgevoerd voor kantoorgebouwen en bedrijfshallen (opslag en groothandels), en voor panden die worden gebruikt in de sectoren zorg, meubels en hout, detailhandel, IT bedrijven en horeca. Daarnaast is onze informatieplicht voorziening specifiek geschikt voor klein- en middelverbruikers van energie tot 200.000 kWh of 75.000 m3 aardgas per jaar. Wanneer uw energieverbruik groter is dan dat, of uw bedrijf is EED plichtig, dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze partner: energieadviesbureau CCS Energie-Advies. Zij hebben veel ervaring met het adviseren van bedrijven met een groot verbruik.

Maakt uw bedrijf deel uit van de branche “meubels en hout”? Dan raden wij u aan om advies in te winnen bij uw branchevereniging: de Koninklijke CBM. Het CBM biedt haar leden vele interessante energiegerelateerde diensten aan via hun energieplatform.

Wat kun je verwachten?

Zodra je de informatieplicht voorziening bestelt via de knop onderaan de pagina neemt onze MKB adviseur snel contact op om een afspraak te maken om jouw bedrijf te bezoeken. Op basis van de eigenschappen van het pand en de installaties bepaalt de adviseur welke erkende maatregelen van toepassing zijn, en waarom. De adviseur stelt vervolgens aan de hand daarvan een rapportage voor je op, en vult deze gegevens in het eLoket van RVO. In de rapportage kun je lezen waar je momenteel staat wat betreft energiegebruik, en welke maatregelen je kunt nemen om daar iets aan te doen.

Kortom, je bent bij ons aan het juiste adres voor:

Vraag de informatieplicht
voorziening nu aan

Onze overige diensten

Je kunt bij ons terecht voor verschillende diensten naast de informatieplicht voorziening. Via de volgende knoppen kunt u gebruik maken van onze doe-het-zelf energiescan, of een energiescan laten uitvoeren door onze ervaren MKB Adviseurs!

Doe-het-zelf Energiescan met Adviseur

Hulp nodig?