Energiescan

Onze MKB adviseur bezoekt je bedrijf en brengt jouw situatie in kaart door middel van de MKB Energy CheckUp energiescan.
  • Rapportage op maat met resultaten van het bezoek
  • vormt de basis voor de informatieplicht
  • Speciaal aanbod Overijssel: 75 euro excl. btw, dankzij Overijssel Bespaart!
standaard prijs, exclusief BTW:

250 euro

Selecteer hiernaast uw regio
en vul de gegevens verder in

Wie kunnen wij helpen?

Deze energiescan kan worden uitgevoerd bij kantoorgebouwen en bedrijfshallen (opslag en groothandels), en bij ondernemingen in de sectoren zorg, meubels en hout, detailhandel, IT bedrijven en horeca. Daarnaast is de energiescan vooral geschikt voor klein- en middelgebruikers van energie. Wanneer uw energieverbruik groter is dan 200.000 kWh of 75.000 m3 aardgas per jaar raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij brengen u graag in contact met een adviesbureau bij u in de buurt om expertise in te winnen.

Maakt uw bedrijf deel uit van de branche “meubels en hout”? Wij raden u aan om advies in te winnen bij uw branchevereniging de Koninklijke CBM. Het CBM biedt haar leden vele interessante energiegerelateerde diensten aan via hun energieplatform.

Wat kun je verwachten?

Zodra je de energiescan bestelt via de knop bovenaan de pagina neemt onze MKB adviseur snel contact op om jouw bedrijf te bezoeken. Op basis van jouw situatie vult deze adviseur de MKB Energy CheckUp in, en stelt aan de hand daarvan een rapportage voor je op. In deze rapportage kun je lezen waar je momenteel staat wat betreft energiegebruik, en welke maatregelen je kunt nemen om daar iets aan te doen. In dit advies worden de erkende maatregelen uiteraard meegenomen!

Kortom, je bent bij ons aan het juiste adres voor:

Doe-het-zelf informatieplicht voorziening

Direct regelen

Actuele items