Doe-het-zelf Energiescan informatieplicht voorziening

Doe-het-zelf

Online kun je de MKB Energy CheckUp helemaal zelf doorlopen!

Wie kunnen de MKB Energy CheckUp invullen?

Deze energiescan kan worden uitgevoerd voor kantoorgebouwen en bedrijfshallen (opslag en groothandels), en bij panden die worden gebruikt in de sectoren zorg, detailhandel, IT bedrijven en horeca. Daarnaast is de energiescan vooral geschikt voor klein- en middelgebruikers van energie. Wanneer uw energieverbruik groter is dan 200.000 kWh of 75.000 m3 aardgas per jaar raden wij u aan om contact op te nemen met een energieadviesbureau om expertise in te winnen. Wij brengen u graag in contact met een adviesbureau bij u in de buurt.

Maakt uw bedrijf deel uit van de branche “meubels en hout”? Wij raden u aan om advies in te winnen bij uw branchevereniging de Koninklijke CBM. Het CBM biedt haar leden vele interessante energiegerelateerde diensten aan via hun energieplatform.

Wat kun je verwachten?

Zodra je de energiescan invult via de knop “Doe de scan” bovenaan de pagina kun je meteen aan de slag om jouw bedrijf door te lichten. Op basis van jouw situatie kun je adviezen vinden in de MKB Energy CheckUp. Bovendien wordt snel duidelijk met welke energiebesparende maatregelen (waaronder de erkende maatregelen!) jij nog aan de slag kan. Uiteindelijk kun je voor jezelf een rapportage opstellen. In deze rapportage kun je rustig alle adviezen nalezen, inclusief waar je momenteel staat wat betreft energiegebruik.

Ga nu naar MKB Energy CheckUp om jouw bedrijf door te lichten!