Onze partners

 

 

Partners van MKB Energy CheckUp

MKB Energy CheckUp is een initiatief van verschillende partners.

Partners in Nederland

ccs-energie-advies CCS Energie advies is een energieadviesbureau dat initieert en adviseert bij projecten op energiegebied. Kernbegrippen in het werkgebied van CCS zijn: warmte, WKK en biogas. Onze missie is het realiseren van rendabele energieoplossingen door een vernieuwende aanpak. CCS is dan ook continu bezig met het ontwikkelen van en verbeteren van nieuwe en innovatieve toepassingen. CCS biedt een complete oplossing voor uw energievraagstuk en zorgt eveneens voor de implementatie van de gekozen oplossing gedurende het gehele project. Van het aanvragen van offertes en subsidies tot de bouwbegeleiding of directievoering en nazorg.

VNO-NCW Midden is dé vereniging die opkomt voor de belangen van ondernemers in de provincies Utrecht, Flevoland, Gelderland en Overijssel. Met ruim 1.800 directe leden en indirect 30.000 bedrijven die aangesloten zijn via de landelijke vereniging VNO-NCW, vormt het een slagvaardige werkgeverslobby zowel op lokaal, regionaal als landelijk niveau.
 

Internationale partners

Circe is een onderzoekscentrum dat in 1993 is opgericht met de steun van de universiteit van Zaragoza. CIRCE ontwikkelt innovatieve oplossingen en draagt bij aan de overdracht van wetenschappelijke / technische kennis op het gebied van energie.

 
partners Camaras Aragon Cámaras Aragón is de kamer van Koophandel in de Spaanse regio Aragon.

logo NAPE Nape National Energy Conservation Agency (Polen) werd opgericht in 1994 met als doel het geven van voorlichting en het stimuleren van efficiënt en rationeel energieverbruik. Speciaal in de bouwsector wordt de nadruk gelegd op de principes van duurzame bouwen. Nape is gespecialiseerd in energie-consulting, energie-audits en certificering van gebouwen.

Partners Unioncamere Unioncamere - de Italiaanse Vereniging van Kamers van Koophandel, Industrie, Ambacht en Landbouw - is het overheidsorgaan dat alle kamers van koophandel vertegenwoordigd. Unioncamere is opgericht in 1901 en ontwikkelt, beheert diensten en activiteiten in het belang van de aangesloten kamers van koophandel.

Partners Fire Italië Fire - La Federazione Italiana per l’uso Razionale dell’Energia, opgericht in 1987, is een wettelijke erkende onafhankelijke non-profit organisatie, met als kerntaak het bevorderen van efficiënt gebruik van energie.

Actuele items

Volledig overzicht