Over MKB Energy CheckUp

MKB Energy CheckUp helpt met duurzaam ondernemen.

MKB Energy CheckUp is een gratis online scan voor ondernemers in het mkb. Met de scan krijgen ondernemers inzicht in de mogelijkheden om hun bedrijf te verduurzamen en hoe zij op een slimme manier energie kunnen besparen.

Vult een ondernemer de scan in dan krijgt hij een benchmark en gratis advies over energiebesparende maatregelen. Bovendien volgt er daarna de mogelijkheid om vrijblijvend offertes op te vragen bij onafhankelijke installateurs die de ondernemer zelf kan selecteren.


Wat heb jij als ondernemer aan de MKB Energy CheckUp?

Ontvang een gratis benchmark

Is jouw energierekening hoger dan die van een branchegenoot? Met de MKB Energy CheckUp krijg je na het invullen van jouw gegevens direct te zien hoe jouw onderneming presteert ten opzichte van soortgelijke bedrijven.

Tips voor energiebesparende maatregelen

Na het invullen van de scan krijg je een overzicht van alle maatregelen die je kunt nemen. Dit kan variëren van het aanbrengen van een eenvoudige tochtstrip tot het plaatsen van zonnepanelen.

Ontvang vrijblijvend offertes

Op basis van de uitkomsten van de scan kan je zelf bepalen of en voor welke energiebesparende adviezen je offertes opvraagt. Uniek is dat je vrij bent in de keuze voor een installateur.

Krijg inzicht in subsidies en financieringsmogelijkheden

Zodra je de maatregelen die voor jouw onderneming haalbaar zijn gaat nemen, let dan op! Het is goed mogelijk dat je daar subsidie voor kan aanvragen.

Woman in Clothing Store

Over MKB Energy CheckUp