Wij wensen iedereen een gelukkig 2020

22 - 12 - 2019
Wij wensen iedereen een gelukkig 2020

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

MKB Energy CheckUp wenst iedereen een gelukkig 2020! We hopen volgend jaar nog veel meer bedrijven te helpen met het besparen van energie. Maar dit lijkt ons ook een uitstekend moment om even terug te blikken op 2019. We hebben namelijk best veel bereikt dit jaar en daar zijn we trots op!

Zo hebben we in het kader van de Informatieplicht bijna 200 bedrijven geholpen dit jaar. We hebben scans uitgevoerd bij grote en bij kleine bedrijven om hen te helpen te voldoen aan deze nieuwe infoplicht.

Dit jaar hebben we ook intensief samen gewerkt met CBM. Niet alleen hebben we de MKB Energy CheckUp tool speciaal voor CBM uitgebreid met de sector meubel en hout, we hebben ook een aparte tool ontwikkeld voor de leden van CBM. Deze tool hielp leden met het voldoen aan de informatieplicht.

Ook hebben we in samenwerking met provincies en gemeenten gewerkt aan het project Overijssel Bespaart. Binnen dat project hebben we Deventer Bespaart en Almelo Bespaart opgezet, om bedrijven in deze steden beter te kunnen helpen met energie besparen.

We hopen om ook volgend jaar bedrijven te kunnen helpen met duurzaam ondernemen door onze tips en visies te delen. Op naar een succesvol 2020!

Terug naar overzicht

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik