Tool CBM Energiescan klaar voor gebruik

15 - 11 - 2019
Tool CBM Energiescan klaar voor gebruik

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

In augustus hebben we het gehad over een tool die we aan het bouwen waren voor de Koninklijke CBM. Deze tool is een combinatie van de informatieplicht en de EnergyCheckup, waardoor leden van CBM nog meer gebruiksgemak ervaren. We kunnen nu met trots mededelen dat deze tool online is! Leden van CBM kunnen hier nu gratis gebruik van maken.

De tool die we nu ontwikkeld hebben is in onze ogen uniek.Het doel van onze tool lijkt op de FEM van het RVO, namelijk het inzichtelijk maken van de erkende maatregelen die van toepassing zijn op een specifieke situatie. De basis van de tool bestaat uit een vragenlijst waarna er wordt ingeschat welke maatregelen belangrijk zijn voor uw situatie. De toegevoegde waarde van onze tool is dat deze slimmer omgaat met de aangeleverde data. Hierdoor hoeft u minder vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn de vragen ook eenvoudiger opgesteld. Op deze manier neemt de tool gebruikers veel werk uit handen: weinig moeite voor veel resultaat!

De ondernemer krijgt na het invullen van de vragenlijst een screenshot te zien van het RVO E-loket. Dit screenshot laat precies zijn hoe de ondernemer de informatieplicht moet invullen in het E-loket, welke maatregelen belangrijk zijn en wat er aangevinkt moet worden. Dat maakt onze tool erg gebruiksvriendelijk!

Terug naar overzicht

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik