Onze MKB energiescan in beeld!

26 - 03 - 2020
Onze MKB energiescan in beeld!

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

Bedrijven in de provincie Overijssel kunnen gebruik maken van een flinke korting op een MKB energiescan door het project Overijssel Bespaart. Dit project helpt ondernemers door hen te laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van energiebesparing. Energie besparen is voor ondernemers namelijk niet alleen interessant vanwege de positieve gevolgen voor het milieu. Besparen op energie merk je ook in de portemonnee en dat is een groot bijkomend voordeel! Er zijn al veel bedrijven die gebruik gemaakt hebben van het aanbod en zeer tevreden zijn over de uitkomsten van de energiescan. Dat is natuurlijk leuk om te lezen, maar het is nog veel leuker om naar te kijken. Daarom heeft VNO-NCW een video gemaakt over de scan! Het bedrijf Evers Agro uit Almelo vertelt hoe zij de energiescan hebben ervaren én wat het hen heeft opgeleverd. Die video is hier te bekijken!

 

Wilt u ook een gesubsidieerde MKB energiescan waardoor u inzicht krijgt in het energieverbruik bij uw bedrijf en welke maatregelen u kunt treffen om energie te besparen? Ga dan naar onze aanbodpagina en ontvang een flinke korting waardoor u slechts €75,- hoeft te betalen! Heeft u daarnaast nog niet aan de informatieplicht voldaan? Dan is een combinatie tussen de energiescan en ontzorging bij de informatieplicht ook mogelijk. Ook hier kunt u korting op krijgen waardoor deze optie voor een betaalbare €425,- mogelijk is. Voor vragen over de energiescan of de informatieplicht kunt u altijd contact met ons opnemen!

Terug naar overzicht

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik