MKB Energy CheckUp helpt u in de coronacrisis!

30 - 04 - 2020
MKB Energy CheckUp helpt u in de coronacrisis!

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

De coronacrisis zorgt bij iedereen voor veel onzekerheid. Maar de crisis biedt ons ook meer tijd om na te denken over de toekomst van onze bedrijven. Hoe moeten we zorgen voor toekomstbestendige diensten of producten? Hoe verwerken we dit in een mogelijke 1,5 meter samenleving? De MKB Energy CheckUp kan u nu al helpen om inzicht te geven in het treffen van maatregelen waardoor uw pand ook toekomstbestendiger wordt. De energiebesparende maatregelen die deze online energiescan toelicht kunnen bijvoorbeeld uw energielabel verbeteren of u helpen voldoen aan de energiebesparingsplicht. Wanneer u er zeker van bent dat uw pand toekomstbestendig is, geeft dat rust. Hierdoor kunt u zorgeloos uw aandacht richten op de dienstverlening, producten en klanten.

De MKB Energy CheckUp kunt u zelf veilig van huis doornemen. Normaal gesproken kunnen onze adviseurs ook langskomen voor het verrichten van een energiescan of om u te ontzorgen bij de informatieplicht. Met de omstandigheden die het coronavirus met zich meebrengt is dat niet in alle gevallen verantwoordelijk. Daarom bieden wij u nu ook ondersteuning op afstand of een bedrijfsbezoek buiten de reguliere tijden!

Energiescans kunnen op deze manier gewoon doorgaan. Zo komt u duurzaam én zorgeloos uit de coronacrisis. Energiescans op afstand kunnen we bieden door telefonische interviews te houden. Wanneer cruciale informatie ontbreekt zullen we u vragen om de contactgegevens van uw installateur of om een foto te maken van specifieke onderdelen. Daarnaast is het ook mogelijk dat we een bezoek brengen buiten de reguliere openingstijden. Zo kunnen we een afspraak inplannen voordat uw bedrijf open gaat of wanneer uw werknemers als zijn vertrokken. Zo kunnen we op een verantwoorde manier toch uw gebouw inspecteren om u van maatwerkadvies te voorzien. Neem daarom nu contact met ons op voor een veilige energiescan!

Terug naar overzicht

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik