Informatieplicht voorziening: bekijk ons aanbod!

05 - 06 - 2019
Informatieplicht voorziening: bekijk ons aanbod!

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

Sinds het begin van dit jaar hebben we veel gepubliceerd over de informatieplicht waar 125 000 locaties voor 1 juli 2019 aan moeten voldoen. Wij helpen op dit moment al ondernemers- en brancheverenigingen om hun leden te laten voldoen aan de informatieplicht. Vanaf deze week kun je je met je bedrijf ook direct inschrijven via onze website. Onze specialiteit zijn middelgrote energiegebruikers in de sectoren zorg, detailhandel, horeca, kantoren, bedrijfshallen (groothandel en opslag) en IT-bedrijven.

Elk bedrijf dat meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas gebruikt per jaar is verplicht via het eLoket van RVO de omgevingsdienst te informeren over welke erkende maatregelen er van toepassing zijn op hun pand en welke maatregelen ze uitgevoerd hebben*. Het inventariseren om te voldoen aan de informatieplicht kost veel tijd. Onze MKB adviseurs kunnen je helpen. Wij brengen jouw specifieke situatie in kaart en kunnen met een machtiging het informatieplicht formulier invullen voor je. Dit alles kan zonder dat je een eigen EHerkenning hebt.

Bekijk ons aanbod op de nieuwe pagina, of lees onze digitale informatiefolder.

*type C bedrijven met een milieuvergunning zijn uitgezonderd van deze verplichting. Twijfel je aan je verplichting? Vul dan de Wetchecker energiebesparing in die door de overheid beschikbaar is gesteld.

wij helpen je voldoen aan de informatieplicht

Terug naar overzicht

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik