Informatiebijeenkomst energiescans in Arnhem

11 - 10 - 2019
Informatiebijeenkomst energiescans in Arnhem

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

In Arnhem wordt op donderdag 24 oktober een informatiebijeenkomst georganiseerd. De bijeenkomst heeft als thema ‘De energiescan loont’ en daarom is MKB Energy CheckUp uitgenodigd om te komen presenteren. Wij zullen onze energiescan daar verder toelichten, als onderdeel van de ‘menukaart’ voor scans. Bedrijven die aanwezig zijn op de bijeenkomst kunnen van deze menukaart een scan kiezen en bij het bijbehorende bureau een offerte opvragen.

Maar dat is niet alles, want we bieden de energiescan op deze bijeenkomst aan met subsidie voor bedrijven uit Arnhem. De gemeente Arnhem heeft namelijk een subsidieregeling in het leven geroepen die goed is voor in totaal zo’n 260.000 euro. Een buitenkans voor de bedrijven die op dit moment interesse hebben in een energiescan! Bedrijven die op de bijeenkomst kiezen voor een energiescan, betalen in de praktijk maar 25% van de kosten. De provincie vergoedt 50% en de gemeente betaalt nu dus ook 25%. Naast de presentaties over energiescans vertellen andere ondernemers ook over hun ervaringen met deze scans. Verder komt ook de informatieplicht aan bod, waarvoor ook een aanbod is opgenomen in de menukaart.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van AnrhemAAN. De bijeenkomst begint om 16:30 in het Ondernemerscentrum Vlamoven. Het programma van de bijeenkomst staat op de site van ArnhemAAN. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is nog mogelijk, dus wees er snel bij!

Aanmelden

Terug naar overzicht

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik