Energy CheckUp nieuwsbrief gepubliceerd. Meld je aan!

09 - 09 - 2019
Energy CheckUp nieuwsbrief gepubliceerd. Meld je aan!

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

Iedere zes maanden brengen wij de Energy CheckUp Nieuwsbrief uit. In deze nieuwsbrief houden wij je graag op de hoogte van alles wat met energiebesparing te maken heeft voor het MKB. Echter, of je nu één locatie hebt of meer, MKB-er bent of zelfs EED plichtig, de informatie die wij delen kan zomaar eens aansluiten bij hetgeen waar jij net tegenaan loopt.

Onze adviseurs geven hun mening, advies of houden u op de hoogte van de laatste updates omtrent deadlines, wijzigingen in wet- en regelgeving en andere praktische zaken. Wil jij hier ook van op de hoogte blijven? Schrijf je dan snel in voor deze nieuwsbrief!

De najaarseditie is weer gepubliceerd. Heb je deze nog niet ontvangen maar wil je dit wel graag? Stuur dan een email naar info@energycheckup.nl! In deze najaarseditie spraken we over de informatieplicht voor EED plichtige bedrijven en de aankomende deadline hiervoor en de status van de informatieplicht voor de overige bedrijven voor wie de deadline afgelopen juli was. Ook gingen we in op de mogelijkheid om de MKB Energy CheckUp toe te kunnen spitsen op een specifieke branche voor uw achterban en gingen we in op het nut van duurzaam ondernemen.

Mis niets en meldt je aan!

Terug naar overzicht

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik