Energy CheckUp breidt uit met Meubel en Hout!

24 - 04 - 2019
Energy CheckUp breidt uit met Meubel en Hout!

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

 We hebben een nieuwe tool ontwikkeld, speciaal voor de sector Meubel en Hout. In samenwerking met het CBM is een tool gemaakt, exclusief voor haar leden. Net zoals in de MKB Energy CheckUp, kun je ook het energieverbruik van je bedrijf vergelijken met anderen in de Meubel en Hout sector. Daarnaast zijn er ook nieuwe vragen en besparingsmogelijkheden toegevoegd die specifiek zijn voor deze nieuwe sector.

Nieuwe kentallen

Het CBM is de branchevereniging voor bedrijven in de sector Meubel en Hout. Het CBM helpt bedrijven door onder andere advies en vakopleidingen aan te bieden. Zo geven ze ook advies op het gebied van energiebesparing. Binnen de Meubel en Hout sector wordt onderscheidt gemaakt tussen woonmeubel (productie), interieurbouw en toelevering en overig. Elke subsector heeft haar eigen kentallen voor de benchmark, die zijn toegespitst op de verschillen binnen deze branche.

De nieuwe tool is gratis te gebruiken voor alle leden van het CBM. Ben je al lid van het CBM, klik hier om de tool direct in te vullen! Als je nog geen lid bent, maar wel een in de Meubel en Hout sector zit, kun je lid worden van het CBM.

 Meubel en hout snipper

 

 

Terug naar overzicht

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik