Energiescans tijdens de coronacrisis

09 - 06 - 2020
Energiescans tijdens de coronacrisis

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

Eerder hebben we al een artikel gedeeld over de mogelijkheid energiescans af te nemen buiten de reguliere tijden of via ondersteuning op afstand. We zijn vaak buiten de standaard kantoortijden langs zijn geweest bij bedrijven. Maar de meeste afspraken waren gewoon tijdens de normale openingstijden. We merken dat de bezetting van panden vaak zo laag is dat een bedrijfsbezoek met 1,5 meter afstand goed te doen is. Dat geldt vooral voor de maakindustrie, waar de medewerkers vaak verspreid werken in een relatief grote hal. Mocht u daarom advies nodig hebben over energiebesparing dan kan dat zeker! Is 1,5 meter afstand moeilijk bij uw locatie? Dan kunnen we alsnog een afspraak inplannen na openingstijden of op afstand diensten aanbieden.

Handhaving informatieplicht

Veel bedrijven zijn de laatste tijd gecontroleerd op de Informatieplicht energiebesparing van het Activiteitenbesluit milieubeheer. Niet raar omdat Rijkswaterstaat 4,7 miljoen euro extra aan omgevingsdiensten en gemeentes heeft gegeven voor extra handhavingscapaciteit. Verbruikt uw inrichting jaarlijks meer dan 50.000 kWh of 25.000 m³ gas en heeft u nog niet de voldaan aan de Informatieplicht energiebesparing? Vraag dan nu voordelig onze dienst aan waardoor er zorgenloos kan worden voldaan aan deze verplichting.

Hoge kortingen op energiescans

Bent u gevestigd in de gemeente Deventer of Almelo? Door het project Overijssel Bespaart krijgt u dan zeer hoge kortingen op energiescans! Zo krijgt u 75% korting op een energiescan met de MKB Energy CheckUp en 35% korting bij de ontzorging van de informatieplicht. Het is daarom nu de ideale tijd om te energie en geld te besparen door te verduurzamen!

 

Terug naar overzicht

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik