Energiecoach in Wageningen

18 - 10 - 2017
Energiecoach in Wageningen

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

In Wageningen gaan energiecoaches aan de slag om ondernemers met de MKB Energy CheckUp te helpen energie te besparen!

logo Wageningen Werkt Duurzaam

Dit is mogelijk gemaakt door Wageningen Werkt Duurzaam. Wageningen werkt duurzaam is een gezamenlijk initiatief van Wageningen Ondernemers Contact (WOC) en de gemeente Wageningen. Doel is ondernemers in Wageningen te ondersteunen bij het treffen van duurzame en energiebesparende maatregelen die de energiekosten omlaag brengen en een bijdrage leveren aan de overgang naar een duurzame, groene en klimaatneutrale economie in Wageningen. Meer informatie over Wageningen werkt Duurzaam vind je hier.

Via Wageningen Werkt Duurzaam zijn er twee energiecoaches beschikbaar die kleinere ondernemers in Wageningen ondersteunen met het invullen van de MKB Energy CheckUp. Winkels, hotels, restaurants en kleinere kantoren in Wageningen kunnen gratis gebruik maken van deze energiecoaches. Voordeel van deze aanpak met energiecoaches is dat het advies van de MKB Energy CheckUp direct een praktische vertaling krijgt waarmee u direct aan de slag kunt.

Tot eind november kunt u gratis gebruik maken van de Energiecoach. Wilt u dat ook neem dan contact op met ons via info@energycheckup.nl of het onderstaande contactformulier.

Terug naar overzicht Doe de gratis energiescan!

Maak een afspraak met een energie caoch!

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik