Deventer Stroomt brengt ons in beeld!

11 - 03 - 2020
Deventer Stroomt brengt ons in beeld!

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

Ondernemers in Deventer zijn druk bezig met het besparen van energie. Op die manier zijn ze niet alleen goed bezig voor het milieu, maar kunnen ze ook kosten besparen. Om er achter te komen op welke manier je het beste energie én geld kunt besparen, is het laten uitvoeren van een energiescan. En daar komen wij in beeld! CCS Energie-advies voert namelijk de MKB Energy CheckUp uit. Dit is een energiescan voor ondernemersDeventer Stroomt is een project met als doel om duurzame maatregelen met een knipoog in beeld te brengen. Zo ook energiescans die ondernemers kunnen laten uitvoeren. Daarom heeft Deventer Stroomt een video gemaakt waar onze adviseur Daniël Bakker op bezoek gaat bij PETS&CO in Colmschate om daar een kijkje te nemen.

Deze scan brengt de situatie van een onderneming in beeld. Ondernemers krijgen een uitgebreide rapportage mee naar huis. Zo weet een ondernemer precies waar hij staat op het gebied van energieverbruik en welke (erkende) maatregelen er genomen kunnen worden om de situatie te verbeteren. In samenwerking met een ander project, Deventer Bespaart, is het mogelijk om de energiescan met korting aan te bieden! Deventer Bespaart helpt ondernemers met het nemen van energiebesparende maatregelen. Zo telt Deventer al twee mooie projecten die de stad helpen om de stap naar duurzaamheid te maken.

Bent u een ondernemer en zou u ook wel willen weten welke mogelijkheden er zijn om energie te besparen? Neem vooral contact met ons op, dan kunnen we  ook bij u een energiescan uitvoeren!

Terug naar overzicht

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik