Deventer Bespaart helpt ondernemers

19 - 11 - 2019
Deventer Bespaart helpt ondernemers

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

Deventer Bespaart is onderdeel van het project Overijssel bespaart. Dit project helpt ondernemers om energie te besparen. Beginnen met energie besparen kan best lastig zijn en het project biedt daarvoor oplossingen.

Aanstaande woensdag, op 20 november, organiseert Deventer Bespaart een bijeenkomst in de Gasfabriek. Op deze bijeenkomst worden de voordelen die het project aan ondernemers biedt uitgebreid besproken. Deelnemers aan de bijeenkomst krijgen ook de mogelijkheid om een energiescan in te kopen. Dat is niet zo maar een energiescan, maar onze eigen MKB Energy CheckUp! Even de voordelen van deze bijeenkomst op een rijtje:

  • Deelnemers krijgen 70 procent korting op de MKB Energy CheckUp en betalen daardoor 75 euro;
  • Provincie Overijssel geeft 25 procent subsidie op de maatregelen die uit de Energy CheckUp komen;
  • Vanwege deelname aan het evenement krijgt je onderneming de komende tijd geen bezoek van de Omgevingsdienst;
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan het energiecollectief met de laagste prijsgarantie van Nederland.

Let wel op het volgende! De energiescans met korting zijn maar in beperkte hoeveelheid beschikbaar. Daarom geldt voor de scan: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Naast informatie over energie besparen zal tijdens de bijeenkomst ook de informatieplicht ter sprake komen. Tegenwoordig is het rapporteren van de maatregelen die je bedrijf neemt op het gebied van energiebesparing verplicht. Op de bijeenkomst wordt uitgelegd hoe de wet precies werkt voor jouw situatie.

Tot slot krijg je gedurende de bijeenkomst ook uitleg over het Warmtepact Deventer. Verschillende initiatieven op het gebied van warmte-uitwisseling zullen zichzelf presenteren.

 

Wil je deelnemen aan deze informatieavond? Schrijf je dan nog snel in door een mailtje te sturen naar info@mkbdeventer. Ondernemers die interesse hebben in de informatieavond, maar die niet aanwezig kunnen zijn, kunnen ook een mail sturen naar dit adres. De informatie van de bijeenkomst wordt dan naar je opgestuurd!

Terug naar overzicht

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik