Corona in de gebouwde omgeving

05 - 06 - 2020
Corona in de gebouwde omgeving

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

Onze collega’s bij CCS hebben een vlog gemaakt over de verspreiding van corona in de gebouwde omgeving. Het is namelijk niet zeker dat anderhalve meter afstand houden in alle gevallen voldoende is. Want hoe zit het bijvoorbeeld met de ventilatie in gebouwen? Of grote groepen mensen in afgesloten ruimtes? Daniël Bakker en Dennis Methorst gaan in de vlog dieper in op de verspreiding van het virus en geven natuurlijk ook advies over mogelijke maatregelen! Samen met CCS staan we natuurlijk achter de adviezen van het RIVM, maar willen liever het zekere voor het onzekere nemen. Daarom gaan we nog een stap verder.

 

Omdat we denken dat het hier om belangrijke informatie gaat, hebben we de drie leerpunten uit de video op een rij gezet:

  1. Let goed op wanneer er een grote hoeveelheid mensen in een afgesloten ruimte aanwezig is.
  2. Let op de ventilatie. Wanneer de ventilatie onvoldoende werkt, neemt het risico op besmetting toe.
  3. Zingen of schreeuwen zorgt voor meer deeltjes in de lucht die corona kunnen verspreiden.

Een combinatie van deze drie kan leiden tot risicovolle situaties. Dennis en Daniël gaan in de vlog verder in op mogelijke oplossingen die er ook voor zorgen dat het binnen veilig blijft! Heeft u vragen met betrekking tot corona in de gebouwde omgeving, zoals uw bedrijfssituatie? Neem dan vooral contact met CCS op via deze link!

MKB Energy CheckUp kan u tijdens de crisis gewoon blijven helpen met een energiescan. In dit artikel leggen we uit hoe we tijdens deze gekke periode gewoon energiescans kunnen blijven uitvoeren.

Terug naar overzicht

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik