Binnenkort verbeteringen in de MKB Energy CheckUp!

06 - 04 - 2018
Binnenkort verbeteringen in de MKB Energy CheckUp!

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie: Energie & water

De MKB Energy CheckUp is al jaren dé website voor doe-het-zelf energie advies. Gedurende de scan krijgt een geïnteresseerde ondernemer een enorme hoeveelheid kennis over zijn of haar bedrijf! Hoe is mijn energieverbruik in vergelijking met mijn branchegenoten? Hoeveel energie verbruik ik eigenlijk met mijn verlichting of airconditioning? Daarna komt dan nog het belangrijkste resultaat, namelijk het antwoord op de vraag: Hoe kan ik verbeteringen aanbrengen in mijn situatie?

Om deze vragen nog beter te beantwoorden zijn we in de komende periode druk aan het werk om de online scan verder te ontwikkelen.

Nog meer gebruikersgemak

We geven de energie scan ten eerste een makeover. Bovendien zullen we de teksten die gedurende het invullen van de scan verschijnen uitbreiden en duidelijker maken, zodat je fluitend de scan kan doorlopen! Mocht er toch hulp nodig zijn? Wij gaan de mogelijkheden om ons te benaderen beter weergeven op de website voor het geval een ondernemer een steuntje in de rug wil.

Up to date met het nieuwe wettelijk kader

Zoals we in eerder artikel ook hebben verteld zijn de erkende maatregelen lijsten per 01-01-2018 vernieuwd. Dit betekent dat zowel de vragenlijsten als de maatregelen lijsten die in onze tool zijn verwerkt worden vernieuwd. Denk bijvoorbeeld eens aan de enorme groei in het aantal serverruimtes bij bedrijven voor de informatie en communicatie voorzieningen. De nieuwe maatregelen die hierop van toepassing zijn kun je via onze scan binnenkort bekijken!

Rapportage: Nieuw en verbeterd

MKB Energy CheckUp rapportage uitgebreider en verbeteringen

De rapportage die als pdf kan worden opgeslagen aan het einde van de scan is “lean and mean”. Wij hebben het gevoel dat er behoefte is aan meer informatie, zodat een ondernemer direct na het lezen van het rapport het gevoel heeft aan de slag te kunnen met zijn of haar energiehuishouding. Daarvoor gaan we, daar waar mogelijk, meer tekst en uitleg geven in het rapport en links verschaffen naar extra informatie.

Verbeteringen uittesten

Door regelmatig in te loggen op jouw account kunt je bijhouden welke verbeteringen er al zijn geïmplementeerd. Overigens worden sommige veranderingen pas zichtbaar als je een nieuwe scan aanmaakt! Het kan om die reden een goed idee zijn om jouw scan eens helemaal opnieuw in te vullen onder een nieuwe scan naam. Begin de scan via de onderstaande knop!

Heb je nog tips voor ons hoe wij de energie scan verder kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op via info@mkbenergycheckup.nl of via het contactformulier. Wij zijn tevens telefonisch bereikbaar op 085 4872 125.

Terug naar overzicht Doe nu de Scan!

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik