Almelo Bespaart nu ook van start

06 - 02 - 2020
Almelo Bespaart nu ook van start

Terug naar overzicht Geplaatst in categorie:

Met Almelo Bespaart sluit de gemeente Almelo zich aan bij het project Overijssel Bespaart! Na Deventer, is gemeente Almelo de tweede gemeente die zich bij het project heeft aangesloten. De deelname van gemeente Almelo aan het project is goed nieuws voor ondernemers in de regio. Dankzij Almelo Bespaart wordt het voor ondernemers nu een stuk goedkoper om duurzaam te ondernemen!

Binnen het project wordt onze Energy CheckUp gebruikt. Ondernemers kunnen een energiescan met wel 70% korting aanschaffen, omdat de provincie Overijssel voor subsidie zorgt. Naast korting op een normale energiescan kunnen ondernemers ook kiezen voor een energiescan waarbij ook wordt gelet op de informatieplicht. Als derde keuze is er ook nog de uitgebreide energiescan voor maakbedrijven. Evers Agro uit Almelo heeft een uitgebreide energiescan laten uitvoeren. De resultaten uit de scan gaven volgens het bedrijf behoorlijk wat nieuwe inzichten. Daarbij hoeft het bedrijf zich ook geen zorgen meer te maken over de informatieplicht. De scan maakt ook duidelijk dat er nog het een en ander moet gebeuren. De scan is dus niet voor niks gedaan! Evers Agro verwacht in de loop van dit jaar te starten met het verwerken van de resultaten om zo energie en geld te besparen.

Dit is precies het doel van Overijssel Bespaart en nu dus ook Almelo Bespaart. De subsidie vanuit de provincie maakt het mogelijk voor bedrijven om op een goedkopere manier bij te dragen aan een duurzamer Nederland. Het is dan ook niet gek dat het project de komende jaren wil groeien. Het doel is om uiteindelijk minstens 5 gemeentes op te nemen in het project, om zo nog meer bedrijven te kunnen helpen.

Terug naar overzicht

Woman in Clothing Store

Bespaar op energie!

En maak je onderneming duurzaam.

Doe de gratis scan

Maak je onderneming duurzaamVerlaag je bedrijfskostenDoe de benchmarkVoldoe aan de Wet MilieubeheerOntvang vrijblijvend offertesKrijg inzicht in je energieverbruik