Vacature Business Developer Energie

Vacature Business Developer Energie

Wie zijn wij?

De MKB Energy CheckUp wordt ontwikkeld door CCS Energie-advies. CCS is een innovatief en hoogwaardig energieadviesbureau. Wij bieden onze klanten een breed dienstenpakket op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Hierbij begeleiden wij onze klanten van idee tot oplevering van de geadviseerde installaties of services. Dit doen wij in een professionele omgeving met veel ruimte voor creatieve oplossingen.

Projecten

Het bedrijfsleven staat voor de uitdaging om de komende jaren fors te besparen op energie. Hiervoor heeft CCS Energie-advies voor het mkb de energiescan genaamd MKB Energy CheckUp ontwikkeld. Naast Nederland wordt deze scan toegepast in Polen, Italië en Spanje. De komende jaren wordt de energiescan verder doorontwikkeld en uitgebreid.

Dit gebeurt onder andere in het project BEST Energy CheckUp. Hier werkt CCS Energie-advies samen met TNO en twee Italiaanse partners. In dit project willen wij graag ondernemers op bedrijventerreinen begeleiden bij de inventarisatie, financiering en implementatie van duurzame energiemaatregelen om uiteindelijk een netto productie van duurzame energie realiseren.

Om deze uitdagende projecten tot een duurzaam commercieel en financieel succes te maken zoeken wij een nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Bij CCS Energie-advies ga je inventariseren wat de zakelijke kansen zijn voor de MKB Energy CheckUp. We zijn druk bezig om de tool te verbeteren. Deze verbeteringen en de verdere uitrol zijn tot nu toe hoofdzakelijk gebaseerd op subsidiegelden. Het is echter de bedoeling dat de tool een commercieel succes gaat worden. Welke partijen dit succes gaan financieren is echter nog onduidelijk: gemeenten? Energieleveranciers? Banken? Dit zal jij gaan uitzoeken! Daarnaast zal je in nauwe samenwerking met de andere consultants van het MKB Energy CheckUp team betrokken zijn bij de uitrol van de scan.

Taken

Wat vragen we van jou?

Je hebt een WO werk- en denkniveau (of gelijkwaardig, zoals HBO met enige jaren werkervaring) op het gebied van bedrijfskunde met een feeling voor techniek. Een eventuele aanvulling met een opleiding en/of kennis van IT zou geweldig zijn. Kennis van duurzame energie en/of energiebesparing geniet de voorkeur. Het lijkt je leuk om projectmatig te werken. Zowel schriftelijk als mondeling goed kunnen communiceren in zowel Nederlands als Engels is een vereiste. Het belangrijkst is echter een positieve instelling en uitstraling.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige functie waarin je ondersteund en begeleid zal worden door ervaren consultants. Naast de inhoud zal je te maken krijgen met allerlei andere factoren die een project tot een succes maken. Er bestaat veel ruimte voor eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. CCS Energie-advies biedt een marktconform salaris en een prestatieafhankelijke bonus. Daarnaast bieden wij een informele werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng.

Ben jij dé kandidaat met zakelijk instinct? Reageer dan snel op deze vacature Business Developer Energie. Dit kan via onderstaand contact formulier, via info@energycheckup.nl of bel 085 4872 125!
 

MKB Energy Checkup

Binnensingel 3
7411 PL Deventer
Nederland

Tel: 085 4872 125
Mail: info@energycheckup.nl