Over MKB Energy CheckUp

MKB Energy CheckUp helpt met duurzaam ondernemen.

MKB Energy CheckUp is een gratis online scan voor ondernemers in het mkb. Met de scan krijgen ondernemers inzicht in de mogelijkheden om hun bedrijf te verduurzamen en hoe op een slimme manier energie te besparen. Vult een ondernemer de scan in dan krijg hij een benchmark, gratis advies over energiebesparende maatregelen, en de mogelijkheid om vrijblijvend offertes op te vragen bij zelf te selecteren onafhankelijke installateurs.

Wat heb jij als ondernemer aan de MKB Energy CheckUp?

Ontvang een gratis benchmark

Is jouw energierekening hoger dan die van een branchegenoot? Met de MKB Energy CheckUp krijg je na het invullen van algemene gegevens direct te zien hoe jouw onderneming presteert ten opzichte van soortgelijke bedrijven.  

Tips voor energiebesparende maatregelen

Na het invullen van de scan krijg je een overzicht van alle maatregelen die je kunt nemen en ook financieel haalbaar zijn. Dit kan variëren van het aanbrengen van een eenvoudige tochtstrip tot het plaatsen van zonnepanelen.  

Ontvang vrijblijvend offertes

Op basis van de uitkomsten van de scan kan je zelf bepalen of en voor welke energiebesparende adviezen je offertes opvraagt. Uniek is dat je vrij bent in de keuze voor een installateur.  

Krijg inzicht in subsidies en financieringsmogelijkheden

In geval je die maatregelen die voor jouw onderneming haalbaar zijn ook echt wil nemen dan kan het zijn dat je daar subsidie voor kan aanvragen.
Woman in Clothing Store

Over MKB Energy CheckUp